Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shooting Stars: Μάχες εντός και εκτός γηπέδων για τον LeBron James και την παρέα του (trailer)

Το Peacock δημοσίευσε το trailer για την ταινία Shooting Stars της Universal Pictures, που σχετίζεται με τον αστέρα του NBA, LeBron James και την παρέα του, οι οποίοι έγιναν η κορυφαία ομάδα Λυκείου στις Η.Π.Α. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια εμφανίζονται ο Marquis Cook και ηθοποιός του Stranger Things, Caleb McLaughlin. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου.

"Το Shooting Stars διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1990, όπου ο νεαρός LeBron James και οι τρεις καλύτεροι φίλοι του — Lil Dru, Willie McGee και Sian Cotton — αυτοαποκαλούνται ως "Fab Four", μετά τους διάσημοους "Fab Five" του Michigan Wolverines. Από τη στιγμή που τους συναντάμε, συνειδητοποιούμε ότι αυτή η ομάδα φίλων, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Dru Joyce, συνδέεται με κάτι περισσότερο από το μπάσκετ. Έτσι, όταν ο προπονητής στην κορυφαία σχολή μπάσκετ στην περιφέρειά τους απειλεί να τους χωρίσει βάζοντας τον Lil Dru στο junior πανεπιστήμιο, οι Fab Four αποφασίζουν να αλλάξουν σχολή για να μπορούν να παίζουν πανεπιστήμιο μαζί, μπαίνοντας στην ομάδα ενός καθολικού σχολείου που αποτελείται κυρίως από λευκούς. Η κοινότητα το θεωρεί προσβολή, αλλά η αφοσίωση των αγοριών μεταξύ τους είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο", αναφέρει η περίληψη.


«Με τον νέο τους προπονητή, έναν ντροπιασμένο πρώην προπονητή κολεγίου που επιδιώκει την εξιλέωσή του, τα αγόρια, μαζί με τον πρώην αντίπαλο και νέο συμπαίκτη τους, Romeo Travis, θα αντιμετωπίσουν μάχες όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στην πραγματική ζωή, στην προσπάθειά τους να γίνουν πρωταθλητές της χώρας και θα ανακαλύψoyn ξανά ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για το παιχνίδι είναι οι άνθρωποι που παίζουν δίπλα τους".

Πρωταγωνιστούν οι Marquis “Mookie” Cook ως LeBron James, Caleb McLaughlin ως Lil Dru, Avery S. Wills, Jr. ως Willie McGee, Khalil Everage ως Sian Cotton, Wood Harris ως Dru Joyce, Dermot Mulroney και Sterling “Scoot” Henderson στον ρόλο του Romeo Travis.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*